Waarom Comfort Living?

Comfort living

Uw massagestoelen leverancier!

- A-merken
- Eigen Showroom
- Gratis levering en installatie
- Gratis advies: 030-2679506
- Vele zakelijke voordelen
- 2 jaar garantie

Betaalmethodes

betaalmethodes

Massage stoel kopen voor op de zaak.

Comfort Living is al sinds 2004 de massagespecialist van de Benelux met bekende A-merken zoals Panasonic en Fuji. 
In onze showroom kunt u iedere stoel geheel vrijblijvend en uitgebreid testen. 
Verzending en installatie is gratis in heel Nederland.

Subcategorie

 • Massani Compact Joy EM2000

  € 1.295,00

  De ideale massage- en relaxstoel voor wellness liefhebbers die wel het verlangen hebben, maar niet de ruimte voor een massagestoel. Compact en elegant van vorm en verkrijgbaar in diverse hippe kleuren

 • Massani Comfort EMC...

  € 2.890,00

  Met de Massani Comfort massagestoel komt een frequente massage dichterbij dan ooit. Juist omdat deze massagestoel zo mooi is, verdient hij een plekje in elke woonkamer. Na een drukke dag neemt u plaats in deze stoel en terwijl u tv kijkt of juist even de ogen sluit, wordt u heerlijk gemasseerd en voelt u zich na korte tijd als herboren!

 • Panasonic Urban Plus...
  • In prijs verlaagd

  Panasonic Urban Plus...

  € 3.990,00 € 3.390,00

  Massage voor elke dag. Terwijl uw schouders en nek heerlijk gemasseerd worden en u comfortabel ligt te genieten, neemt deze massagestoel gelijktijdig uw vermoeide benen en voeten onder handen.

 • Wellness Nordic relaxfauteuil

  € 7.500,00

  Als u kiest voor de Wellness Nordic relaxfauteuil, kiest u voor aantrekkelijk design, stimulerende ontspanningsprogramma's en uitstekend zit- en ligcomfort. Een absolute weldaad.

 • Massani Wellness EM5000...

  € 3.190,00

  Een relaxfauteuil, blikvanger in elk interieur én een volwaardige massagestoel. De Massani Wellness EM5000 is een massagestoel die geen concessies doet aan zowel functionaliteit als vormgeving. Het hele lichaam wordt in deze massagestoel via één van de veelzijdige programma's van top tot teen onder handen genomen.

 • Massani Royal relax- en...

  € 3.690,00

  Deze massagestoel is echt een topper. U komt thuis, u heeft alles gedaan wat u wilde doen en dan volgt uw dagelijkse beloning: u kruipt heerlijk in uw comfortabele massagestoel. Zitcomfort, luxe afwerking en zeer uitgebreide massagefuncties kenmerken deze alles ineen stoel. Deze unieke relax- en massagestoel kan veel vormen aannemen: het is een zitstoel om goed en comfortabel rechtop te zitten, een TV-stoel om heerlijk met de benen omhoog te zitten, een relaxfauteuil om comfortabel achterover te liggen, en een dubbele Zero-Gravity stand om de meest ontlastende gezonde lighouding aan te nemen. In alle gevallen is het genieten.

 • Panasonic Real Pro Premium...

  € 5.490,00

  Een uitgebreide bodyscan, ontelbare massagevarianten, tientallen airbags; de Panasonic Real Pro Premium massagestoel met Bodyscan technologie haalt het allerbeste uit mensen en wordt door velen als beste massagestoel ter wereld gezien. Deze topstoel wordt naast door particulieren ook veel door bedrijven ingezet

 • Panasonic Real Pro Hotstone...

  € 5.990,00

  U houdt van een intensive massage en u wilt elke dag het beste uit uzelf halen? Dat vraagt om de Real Pro Hotstone massagestoel. Deze wereldtopper is zijn tijd ver vooruit. De uiterst precieze 3D bodyscan zorgt ervoor dat deze massagestoel exact weet waar hij welke massagetechniek op elke rug moet uitvoeren en hoe diep

 • Sanyo DR8700 - Panasonic...

  € 3.000,00

  Dit topmodel massagestoel ontwikkeld door Sanyo, geeft therapeutische massages voor zowel fysieke als geestelijke overbelastingen.

 • Fuji Cyber Relax JP-1000...

  € 5.990,00

  In 1954(!) heeft Fuji al de eerste echte masserende robot-massagestoel met knedende bewegingen uitgevonden. De JP-1000 is het nieuwste meesterwerk van de uitvinders. Deze geavanceerde massagestoel wordt als medisch hoogwaardige massagstoel aanbevolen door het Japanse Ministerie van Gezondheidszorg.

 • Massani Business

  € 2.750,00

  De ideale massagestoel voor op de zaak of gewoon bij u thuis. Deze lichtgewicht massagestoel is makkelijk te verplaatsten waardoor deze op iedere gewenste plek gezet kan worden. Door de kantelbare beensteun en het patroon in de kussen van de rugleuning, heeft deze stoel ook een strakke uitstraling. 

  Met meerdere toepasbare massagetechnieken en verstelbare rug en voetsteun is dit een degelijke massagestoel voor een zeer scherpe prijs.